keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Kotia, teholla, kotia...


Viimeisenä sairaalassaolopäivänä otin kuvan Meilahden sairaalasta huoneeni ikkunan läpi. Oli kuulas syyspäivä viime maanantaina.

.............

Tämä viikko on ollut sitä, että olemme rampanneet Hyksissä päivittäin tyttöjä hoitamassa (vaipanvaihtoa, kenguruhoitoa...) Jatkuu vielä tovin, mutta lääkäri väläytti sitä mahdollisuutta, että lapset siirrettäisiin meidän Kotisairaalaan kasvamaan perjantaina, viim. alkuviikosta (jos on tilaa). Voivat pienet lapsukaiset jo niin hyvin.




Tämmöinen 70-luvun aparaatti löytyy kolmin kappalein Hyksistä eräästä huoneesta. Kuka arvaa, mikä se on?





Nämä kolme äitiyspakettia Sq oli hakenut postista poissaoloni aikana. Toppahaalari on niin iso, että tytöt kyllä mahtuu siihen: toinen toiseen lahkeeseen ja toinen toiseen :D
...........

Verorahat, mihin ne menevät: yksi päivä tuolla teholla maksaa 1700€/päivä. Kun meidän tytöt ovat siellä 10 päivää, maksetaan se verorahoilla: 34.000€!!! Ajatelkaa, jos asuisimme Jenkeissä, pitäisi muuttaa veneen alle, jotta saisi moiset summat maksettua.

2 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Onneksi Suomessa on parempi turva :) Olen monesti miettinyt jenkkien terveydenhoitoa...

Tanja kirjoitti...

Hihii..tuo rintapumppu alkoi naurattaa. Tuollaisella lypsin minäkin kun niko oli teholla... Ja voi sitä meteliä, kuin "oikeassa" lypsykoneessa...