perjantai 26. maaliskuuta 2010

Nishikini

Tässä se nyt sitten on: minun uusi pyörä, vuosimallia 2009, joka löytyi lähimmästä pyöräkaupasta ;-) kun en kauempaa Hesasta löytynyt viime syksynä. Ja kun uusi 2010 malli oli jo tullut kauppoihin, sain tästä mukavasti alennustakin! Nyt ei harmita enää se, että edellinen varastettiin kesällä. Opinpahan sen, että en vie kunnon pyörääni juna-asemalle. En enää IKINÄ!

SQ osti Lidlistä matkamittarin. Mielestäni aika "brutaalia", laittaa nyt Nishikiin Liidelin matkamittari! Meillä ei ole oikein hyviä kokemuksia Lidlin mittareista: edellinen pyörämittari mittasi matkaa auton etupenkillä, ja oli vielä muovikuorissaan! Susi, mikä susi. No, tässä mittarissa on kolmen vuoden takuu. Kahtoo nyh, miten se matkaa mittaa.


Kävimme pyöräilemässä heti pyöräkauppojen jälkeen. SQ:n pyörä keräsi kaikki lumet, minun pyörä pysyi puhtaana.

--------------------------

Mutta tänään on kyllä ollut tylsää, ja väsyttävää. Heräsin klo 05 ja valvoin siitä lähtien. Päätin sitten nousta ylös jo kuudelta. Silmät ovat olleet väsyneet siitä lähtien. Inhoan unettomuutta!!! Arrgh!

Ei tule edes sähköpostia, mitä nyt Lidlin mainoksia, kukaan ei kommentoi mitään missään, missään ei ole tapahtunut mitään. Tahtoo kotiin nukkumaan!
Huomenna lauantaina piti mennä pelaamaan Carcassonnea, mutta sekin on sitten peruttu, lapset ovat kuulemma kipeitä. Jos sitten kävisi vaikka pyöräilemässä, jos säähän mahtuu. Tai hiihtämässä, vaikka olisi plussa-asteita.
Ai niin, käyn mä Variston Sinellin askartelukirppiksellä hakemassa Taavanaiselta tilaamani korttitelineen, ja jos vaikka katsoisin, mitä kirppiksellä myydään. Olisinko ostamatta mitään?

2 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

:) kyllä kommentoidaan :) Nyt itsellä vaan kurja kommentointitilanne, kun kannettava sanoi sopparin irti ja pöytäkone toimii silloin kun toimii :(

Heh, pitäisiköhän itsekin kaivaa täävuonna pyörä tuolta jostain...

koivunlehti kirjoitti...

Läysitkös kirppikseltä mitään?