perjantai 28. elokuuta 2009

Koivunlehdeltä kiva paketti!

Sain Koivunlehdeltä kaikkea kivaa: postikortteja (puisia, karttoja, folio, Karvisia...), Karvis-figuurin, Smurffeiu ja pingviinejä... Kiitos! Laitan taas paketin tulemaan muuttoni jälkeen.

Niin, muutto alkaa tänään, ja tämä on viimeinen postaus tähän blogiin vanhasta osoitteesta. Nyt sammuttelen tietokoneeni, suljen näytöt ja alan pakkaamaan. Vihdoinkin!

sunnuntai 23. elokuuta 2009

Kirppislöydöksiä

Tässä esittelen nyt koko elokuun kirppisostokseni. Tämän postauksen jälkeen tulee ainakin kuvatauko, kun ensi perjantaina joudun pakkaamaan tietokoneeni laatikkoon muuton takia.

Kun olin ystävieni kanssa myymässä kirppiksellä, niin nämä ostin minun ystävältä. Mahtuvat sopivasti seinälokerikkoihini.

Japaninkielinen lastenkirja. Nyt kohta puoliin alkaa taas japanintunnit, ja pitäisi kerrata hiragana- ja katakana-merkit, mutta koko kesä meni "laiskotellessa".
Boordikirjoja, jossa sabluunoita. Katsotaan, mitä mä siitä keksin. Sitten paperikirja ja "Sanoja oppaaksi kun stressi yllättää" -kirja, täynnä pingviinejä. Ja juuh, tiedän stressin.

Kirppiksellä eräs Intiaan hurahtanut myi bindejä, niitä "kastimerkkejä". Hiffasin, että niitähän voi käyttää askarteluun. Olikohan 20 senttiä/paketti. Myös pingviinipinssi (vai mikä toi nyt onkaan) löytyi.

Lintuaiheinen ja vahvatekoinen kassi, kuusi Iittalan lasia tosi halvalla, Happy Feet -myssy 50 sentillä, palapeli pimeiden iltojen ratoksi ja ja... Niin, tuo yksi ei ole kirppisostos vaan muistaakseni nykytaiteen museosta ostettu jääkaappimagneetti. Pingviinihän se on...

Brion pingviinilelu löytyi kirppikseltä myös.

tiistai 18. elokuuta 2009

Uusia postikortteja


Kiertelin yhdellä suurella torikirppiksellä viime sunnuntaina, ja oheiset kortit tarttuivat käsiini: Karvisia, foliokortteja, 3D-kortteja ja vanhoja kortteja, sekä vaihtoon kirkkokortteja sekä venäläisiä avaruuskortteja. Jos oikein ymmärsin, ne on maalannut se joku venäläinen, joka on avaruudessa käynyt.

sunnuntai 16. elokuuta 2009

Uusia boordeja ja askartelutarvikkeita



Jos minä syksyllä alan vetämään askartelukerhoa perjantai-iltaisin, niin pitäähän minulla olla materiaalia sitä varten :-) Nämä löydökset ovat viime viikon kirpputorilöytöjäni.

perjantai 14. elokuuta 2009

Sähkötaulu koristeltu

Näin näin ihanan (onpa hassua suomea) sähkökaapintaulun erään ystävän luona. Perhosmagneetteja todella monta!

keskiviikko 12. elokuuta 2009

Minipingviini

Tämä ei ole minun vaan erään ystäväni pingviini. Saksalainen, painava, kooltaan peukalon korkuinen. Mä aina himoitsen sitä, kun näen sen... Ei ainakaan ole jäänyt epäselväksi omistajalle, mistä mä tykkään.

Kivipingviini

Tässä yhtenä kesäisenä päivänä minulla oli auto käytössäni, ja ajelin tuolla maaseudulla. Yht'äkkiä minun piti kääntää auto ja palata takaisin päin. Maantieltä katsottuna tämä näytti ihan selvästi pingviiniltä, mutta edestäpäin... Ei niin onnistunut yksilö. Mutta kauneushan on katsojan silmissä. Pingviini korkeus oli varmaan 130 senttiä.

Osallistu kilpailuun!

Mitä nämä esittävät?










Nyt osallistumaan kilpailuun. Arvaa, mitä nämä kuvat esittävät ja laita minulle vastaus osoitteeseen "majoilvu miukumauku gmail piste com". Kaikkein lähimmäksi arvannut voittaa minulta yllätyspaketin, jonka laitan postiin 15.9-30.9 välisenä aikana, eli vastaukset 15.9 mennessä. Meilaa vastauksesi, nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja blogisi osoitteen, niin pääset osallistumaan kilpailuun. Blogisi sen takia, että näen, mistä pidät taikka keräätkö jotain. Kerro myös, jos seuraat minun toista blogia, ja jos haluat salasanan sinne, niin tiedän lähettää. Se toinen blogi menee salasanan taakse turvaan jossain vaiheessa.

Do diih, ei kun arvailemaan!

Lähetys Koivunlehdeltä

Sain Koivunlehdeltä lähetyksen. Kiitoksia! Yritän kehittää tuosta keltaisesta jutusta jotain... Mietin, että menisikö se minun mankelini läpi... Täytyy kokeilla muutettuani uuteen asuntooni. Koira- ja kissakirjat menevät koira- ja kissaihmisille.

sunnuntai 9. elokuuta 2009

Olen käynyt kirppiksillä myymässä

Eilen kävin tavallisella lauantaitorilla myymässä kirppistavaroitani. Oli muuten tosi helteinen päivä, ja vein nämä kaikki tavarat pyörällä, kun en saanut ketään kaveriksi. Olin aika väsynyt päivän jälkeen, kun vetolaukusta jämähti pyörä, eikä se enää pyörinyt, joten jouduin vetämään kivirekeä lähes 2 kilometriä. Pöytä onneksi tuli torin puolesta. Vahinko vain, että kauppa kävi huonosti, mutta sentään plussalle pääsin. Osa näistä tavaroista lähtee nyt hyväntekeväisyyteen.

Loman alkuun laitoin myös kirppispäivän. Silloin pääsin ystävän kyydissä, sillä hänelläkin oli myytävää. Tässä pakkaamani auto, joka oli täpösen täynnä! Sinä päivänä tuotto oli parempi, olihan se oikein ulkoilmakirppis, kunnon konttitori, eli auto oli myyntipaikan vieressä. Sellaiselle kirppikselle menen uudestaan, saa auton ihan viereen.

perjantai 7. elokuuta 2009

Kosketin MADONNAN KÄTTÄ!

Talvella ostetut Tallinnan Madonnan konserttiliput on nyt käytetty.
Menin työkaverin kanssa Tallinnaan, ja jalat joutuivat koville. Ensin kävelimme hotellille viemään laukut, sitten vanhassa kaupungissa kävelimme tovin, sitten ostokset hotellille, sitten kävelimme Laululavalle, siellä jonotimme puolitoista tuntia jonossa, sitten odotimme seisten 2 1/2 tuntia konsertin alkua, sitten konsertti kesti 2 tuntia, sitten kävelimme taas 6 kilometriä hotellille. Laskin, että kävelimme ainakin kolme tuntia ja seisoimme jaloillamme jonkun 6 tuntia! Hotellilla heitimme molemmat jalkamme seinälle.

Itse konsertti oli hyvä! Korvatulpat vähän vaimensivat meteliä, mutta onneksi oli edes korvatulpat. Mietin niitä vaahtosammuttimen kokoisia vesseleitä, jotka vanhemmat olivat tuoneet kovaääniseen konserttiin. Sisuskaluissa tuntui jytke, välillä tuntui happi loppuvan, vaikka oli ulkoilmakonsertti. Takanani oli virolainen tosi fanittaja, joka sai kaikkien ympärilläolevien vihat. Tyrkki ja työnsi ja oli todella raivostuttava. Yksi venäläinen otti purkan ja hieroi sen tämän tytön tukkaan. Oikein sille. Itse en nähnyt, mutta työkaveri näki. Minä vain tunsin, kuinka takaani työnnettiin. Itse olin kiinni eräässä tytössä, jolla oli hinku lavan vieressä olevan kaiteen luokse. Seurasin häntä kuin hai laivaa, ja pääsin kaiteen viereen minäkin.

Viimeisen kappaleen aikana Madonna hyppäsi alas kujalle, mikä oli kaiteen ja lavan välissä, ja osoitti mikkiä yleisöä kohti. Otin kuvan. Näin kuinka jalkojeni juureen tulee mies (kaiketi turvallisuusukko), ja olin valmiina. Madonna tulee, ojentaa mikrofonia minua kohti. Minä unohdan tyystin, mitä lauletaan, ojennan vain käteni ja kosketan mikrofonia, sitten kurkotan ja kosketan Madonnan kättä. Olen koskettanut Madonnaa!!! Joku tosi fani olisi pyörtynyt tai saanut sydärin. Minä en Madonna-fani ole, minulla on toiseksi uusin cd ja nyt eilen ostin uusimman, kun niitä biisejä kuultiin konsertissa.

Konsertin loputtua valuimme pois. Ihmettelin kamalaa rätinää, luulin, että jossain heitetään paukkupommeja. Tajusin, että kun 70.000 ihmistä talloo maassa olevia muovisia mukeja, joita oli varmaan kans se 70.000 niin siitä tuli se hirveä rätinä.

Nyt on Madonna ja Michael Jackson nähty sekä Vanessa Mae ja ABBA-musikaali. Vahinko, että ABBA lopetti kiertueet, ennen kuin tunsin koko ABBAa.

maanantai 3. elokuuta 2009

Pingviinikoru

Muutto lähestyy, mutta se ei ole estänyt minua käymästä kirpputorilla. Kyllä käyn turuilla ja toreilla, mutta mietin tarkkaan, mitä ostan. Pingviinit ovat ja pysyvät lähellä sydäntäni, joten tällaisen pikkuisen korun löysin kirppikseltä. En uskalla tätä kyllä pitää puserossani hukkumisen pelossa, vaan laitan jossain vaiheessa kaikki pingviinikorut verhoon kiinni. Haa, vasta nyt välähti pieneen päänuppiini, mihin voisin näitä pingukoruja laittaa.

lauantai 1. elokuuta 2009

Pakkaamista muuttoa varten

Minulla on seinällä muutamia kasteja (sellaisia lokerikkoja), joihin voi laittaa kaikkea pientä sälää. Tässä yhtenä päivänä ystävän kanssa otimme kastit tyhjäksi ja tiputimme kaikki vesiämpäriin. Se oli kaikkein nopein tapa pyyhkiä niistä pölyt. Tässä siis kastien sisältöä, ei ole todellakaan kaikki, mutta suurin osa. Pingviinit keskustelevat keskellä pöytää :-)